';

O NAMA

Restorani Pivnica Kraluš, Podravska klet i Štagelj otvoreni su sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a adaptacija – prenamjena Štaglja u prezentacijski kulinarski centar rađena je 2002. godine. Na uređenju interijera Podravske kleti i Štaglja radili su poznati koprivnički akademski umjetnik Zlatko Kauzlarić-Atač te zagrebačka arhitektica Jasna Nosso. Akademski kipari Josip Fluksi i Josip Turković, obojica iz podravskog kraja, pridružili su se navedenom timu u uređenju Pivnice Kraluš. Umjetnički duh navedenih umjetnika s jakim izričajem tradicije podravskog kraja zadržan je u svim detaljima do današnjeg dana.
Tradicionalnu vrijednost i autohtonost jela Podravkinih ugostiteljskih objekata prepoznali su brojni stručnjaci i znalci te su objektima dodjeljivali godinama brojne nagrade: Okusi Podravine, 100 vodećih restorana u Hrvatskoj, Zlatni restoran (Izbor najboljih restorana Podravine i Prigorja).

 

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing

Postavke